fbpx

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

Necessiteu ajuda? Aqui trobareu una sèrie de respostes a les preguntes més freqüents que rebem. Si tot i així no trobeu el que esteu buscant, NO US QUEDEU AMB EL DUBTE! contacteu amb nosaltres i mirarem de resoldre-ho.

PMF

 1. 1
  Fa por? És perillós?

  No és una activitat de terror i en cap moment hi ha espants ni cap mena de perill.

 2. 2
  Què passa si no aconseguim sortir a temps?

  Tranquils, no us quedareu allà tancats. El director del joc us obrirà la porta i encara que no hagueu superat el repte, segur que haureu passat una estona genial, divertida i plena d’adrenalina.

 3. 3
  Què passa si arribem tard?

  En aquesta activitat és molt important la puntualitat per no afectar al grup posterior. És per això que us deixem un marge de 15 minuts, però si el retard és superior correu el risc de no poder gaudir de tot el joc o fins i tot de que la vostra sessió sigui cancel·lada.

 4. 4
  Puc venir sense reserva?

  No es pot venir sense reserva. És una activitat que requereix una preparació prèvia i per tant necessitem saber quan vindrà cada equip. La reserva és fàcil d’efectuar i si hi ha qualsevol problema sempre es pot contactar via mail o telèfon.

 5. 5
  Puc modificar la data de la reserva?

  La reserva es podrà modificar sempre que s’avisi amb una antelació de 3 dies al correu info@escaperoomter.cat . Ens haureu de fer saber el nom i la data de la reserva inicial i la nova data que voldríeu. Un cop haguem comprovat la disponibilitat us farem arribar la nova reserva.

 6. 6
  Puc cancel·lar la reserva?

  No s’admeten cancel·lacions. En cas que la data no vagi bé, es podrà modificar seguint els criteris especificats en la pregunta anterior.

 7. 7
  Com puc fer una reserva d'última hora?

  A través del web, es pot reservar amb un mínim de 4 hores d’antelació.  Si queda menys temps, podeu contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp i us informarem de la disponibilitat.

 8. 8
  Quin és el preu?

  Per a un grup de 2 a 4 persones, el preu és de 55 euros.  Cada persona addicional té un cost de 10 euros.

  En el nivell Júnior, el preu és de 9 euros per persona amb un mínim de 36 euros.

 9. 9
  I si al final som més/menys persones de les que havíem reservat?

  Ens ho heu de fer saber al correu info@escaperoomter.cat .

  En cas que sigueu més persones, la diferència ens la podreu pagar en efectiu al recinte. I si sou menys persones us abonarem l’import corresponent, sempre que ens hagueu avisat amb antelació.

 10. 10
  Hi poden participar els menors d'edat?

  Sí, i tant! Cal tenir en compte, però, que en els nivells Estàndar i Expert els menors de 17 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

 11. 11
  Quin nivell escullo, estàndard o expert?

  Com a regla general, recomanem que si heu fet més de 5 room escapes, escolliu el nivell expert.

 12. 12
  A qui va destinat el nivell Júnior?

  Està pensat per a nois i noies de 12 a 16 anys. Conté els mateixos enigmes que el nivell estàndard però amb algunes adaptacions per fer-lo assequible per aquesta franja d’edat.

WHAT THEY ARE SAYING

TESTIMONIALS