fbpx

MANLLEU ESTÀ EN PERILL!

Fer servir la lògica i l’enginy, per trobar claus, fer trencaclosques, investigar, resoldre enigmes i obtenir combinacions o objectes, per poder resoldre l’enigma final.

El rescat del diamant

Ens trobem al novembre de 1982. A l’altra banda del riu hi trobem la Devesa i en ella s’hi amaga un Serpent molt gros, amb una llarga cabellera coronada amb un diamant.

Un jove de la localitat s’ha atrevit a robar el diamant aprofitant que la bèstia se l’ha tret per anar a beure aigua al riu.

Es busca una colla de valents capaços d’entrar a casa del vailet per rescatar el diamant i salvar Manlleu de la ira del serpent.

Us hi atreviu?

La llegenda del serpent de Manlleu

Conta la llegenda que a la Devesa de Manlleu, una boscúria espessa situada a l’altra banda del riu Ter, hi vivia un serpent molt gros que tenia atemorida a tota la població. El serpent tenia una llarga cabellera coronada per un gran diamant que només es treia quan anava al riu a beure aigua, per por que li caigués. Els habitants de la població no s’atrevien a endinsar-se a la Devesa però un dia, un vailet molt valent, va aprofitar que el serpent estava calmant la seva set per robar-li el diamant i marxar cames ajudeu-me cap a casa seva. Quan el serpent s’adonà del robatori es posà vermell de ràbia i va anar cap a la Vila seguint el rastre que el noi havia deixat. En arribar a la casa del vailet, el serpent començar a colpejar la porta amb la cua amb molta força. El sagal, adonant-se que l’animal acabaria tirant la porta a terra, va tenir la idea d’amagar el diamant dins d’un morter molt gros col·locat de cap per avall. Finalment el serpent va aconseguir entrar i va ensumar l’amagatall de la seva apreciada joia. Va enrotllar-se al voltant del morter amb la intenció de trencar-lo. De tanta força com va fer al final el cos del serpent es va rebentar. Després de l’ensurt, el noi va lliurar el diamant a la mare de Déu de la Font en senyal d’agraïment.

Aquesta és la llegenda que s’ha anat transmetent de generació en generació i que es representa a Manlleu cada 14 d’agost. Quan arriba la nit, a la Devesa comença un espectacle de llums i foc que acompanya el Serpent que persegueix els vailets per tot el poble. La representació acaba a la plaça del poble amb la mort del Serpent. Us animem a venir a participar de la festa!!

serp-riu1
Treball en equip

Una nova forma de jugar

Joc

Un Room Escape és una activitat d’oci.

Sala tancada

Una aventura en viu que té lloc en una sala tancada que està ambientada al voltant d’un tema determinat.

Temps limitat

L’objectiu principal del joc és sortir de la sala en un temps limitat.

Missió

A l’inici del joc es planteja una missió per a la qual serà necessària la lògica, l’habilitat, la rapidesa i el treball en equip.

Equip

És una activitat en la que poden participar grups de 2 a 6 persones.

Opinions

Que en diuen?